Εξέταση ανίχνευσης αντισωμάτων IgG και IgM έναντι του ιού SARS-CοV-2 για τα παιδιά και τους εργαζομένους των υποδομών του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Θεσσαλονίκη προσφέρει ο όμιλος Affidea, στηρίζοντας έμπρακτα το πολύπλευρο έργο του. Πρόκειται για μια ενέργεια που εντάσσεται στις δράσεις του ομίλου της Affidea για την προαγωγή του κοινωνικού οφέλους, με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης.

 

Το τεστ ανίχνευσης αντισωμάτων προσδιορίζει αν ο εξεταζόμενος έχει νοσήσει από τον κορωνοϊό και πλέον έχει αντισώματα έναντι του ιού ή αν υπάρχει ανάγκη για περαιτέρω έλεγχο. Ο όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea εγγυάται την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων και διενεργεί το εν λόγω τεστ υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας, με εξειδικευμένο προσωπικό, κατάλληλα εκπαιδευμένο και εφοδιασμένο με τον απαραίτητο ειδικό εξοπλισμό, και μέσω του τμήματος Εξωτερικών Υπηρεσιών που διαθέτει.

 

Σημαντικός αρωγός η Affidea

Ο πρόεδρος του δ.σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κ. Κώστας Γιαννόπουλος, ευχαρίστησε θερμά την Affidea για τη σημαντική της στήριξη και πρωτοβουλία, σημειώνοντας: «Στα 25 χρόνια λειτουργίας του ‘’Το Χαμόγελο του Παιδιού’’ έχει ως πρωταρχικό σκοπό την προστασία και φροντίδα όλων των παιδιών που έχουν ανάγκη πανελλαδικά, 24ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Είναι επιτακτική ανάγκη, υπό τις παρούσες δυσμενείς υγειονομικές συνθήκες, να διασφαλίσουμε την υγεία των παιδιών και των εργαζομένων, καθώς και να πράξουμε τα δέοντα για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Σημαντικός αρωγός στις προσπάθειές μας για την προάσπιση της Υγείας είναι η Affidea, χάρη στην πολύτιμη προσφορά της οποίας συνεχίζουμε απρόσκοπτα και αποτελεσματικά το σύνολο των δράσεών μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση και στο προσωπικό της Affidea.»

affdea χαμόγελο

 

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, κ. Θεόδωρος Καρούτζος, αναφερόμενος στην ενέργεια, τόνισε: «Η κίνηση αυτή αποτελεί μια ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στον Οργανισμό, στη χώρα, στον πληθυσμό και στο προσωπικό πρώτης γραμμής. Αναγνωρίζοντας το σωτήριο έργο που παρέχει ‘’Το Χαμόγελο του Παιδιού’’ στην κρίσιμη αυτή περίοδο, οι σκέψεις μας καθημερινά εστιάζουν στο πώς μπορούμε να συμβάλουμε στην καταπολέμηση της διασποράς της νόσου Covid-19 και πιστεύουμε ότι ενώνοντας δυνάμεις, θα πετύχουμε περισσότερα και συντομότερα.

Σε αυτή την κρίσιμη εθνική στιγμή, όλοι οι εργαζόμενοι στην Affidea δίνουν μια μεγάλη μάχη, ώστε να μπορούν όλοι οι συμπολίτες μας να νιώθουν ασφαλείς. Σε κάθε πόλη. Για κάθε οικογένεια. Με αυτόν τον τρόπο είμαστε “όλοι μαζί” κι ας κρατάμε τις αποστάσεις!».