Η Alcon Laboratories Hellas AEBE στο πλαίσιο των εταιρικών της δράσεων διοργάνωσε στις 16 Νοεμβρίου στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία την εκδήλωση «Δράσεις και Πρωτοβουλίες για ένα καλύτερο μέλλον».

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν θεματικές που αφορούν τον τρόπο λειτουργίας και τις επιχειρηματικές πρακτικές της τα τελευταία χρόνια και την παρακαταθήκη αυτών για ένα καλύτερο μέλλον.

Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση ήταν Επαγγελματίες Υγείας στον τομέα της οφθαλμολογίας, εκπρόσωποι φορέων και διοικητικό προσωπικό μονάδων υγείας καθώς και εκπρόσωποι των συνεργαζόμενων εταιρειών της Alcon.

Όπως αναφέρει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Alcon κ. Γιώργος Παπαδόπουλος: «Τα τελευταία 4 χρόνια η Alcon Hellas προχώρησε σε επενδύσεις εξοπλισμού και εκπαιδευτικών χορηγιών – άμεσα και έμμεσα – της τάξης των 6 εκατομμυρίων ευρώ.

Προσηλωμένη στον στόχο της για βελτίωση της όρασης των ασθενών, θα συνεχίσει απρόσκοπτα και την νέα χρονιά να υποστηρίζει με νέες εκπαιδευτικές δράσεις τους Έλληνες χειρουργούς, κάνοντας προσβάσιμες τις νέες καινοτόμες υπηρεσίες σε όσο το δυνατόν περισσότερους ασθενείς».

Η Alcon βοηθά τους ανθρώπους να βλέπουν λαμπρά. Ως παγκόσμιος ηγέτης στη φροντίδα των ματιών με εμπειρία 75 χρόνων, προσφέρει το ευρύτερο χαρτοφυλάκιο προϊόντων για την ενίσχυση της όρασης και την βελτίωση της ζωής των ανθρώπων.