Επτά συνολικά διακρίσεις Gold, Silver, Platinum, μεταξύ των οποίων και την κορυφαία διάκριση «Pharmacy Company of the Year», κατέκτησε ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη με τις βιομηχανίες Uni-pharma & InterMed, στα Best in Pharmacy Awards 2020.

Στο πλαίσιο των εν λόγω βραβείων επιβραβεύτηκαν οι βέλτιστες πρακτικές των επιχειρήσεων, που βρίσκονται πίσω από την επιτυχή ανάπτυξη, παραγωγή και διακίνηση των προϊόντων του χώρου. Βραβεύτηκαν επίσης οι πιο αξιόλογες πρωτοβουλίες marketing, καινοτομίας, συσκευασίας, πωλήσεων, εκπαίδευσης, πράσινης επιχειρηματικότητας και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που αντικατοπτρίζουν την ανάπτυξη και το ελπιδοφόρο μέλλον του κλάδου στην Ελλάδα.

 

Τα βραβεία

Ειδικότερα, οι Uni-pharma και InterMed έλαβαν τα εξής βραβεία:

-Δύο Gold, ως Κορυφαία υπεύθυνη επιχείρηση για τις μεγάλες δωρεές του Unikinon (χλωροκίνη) και των αντισηπτικών, με αφορμή την πανδημία του SARS COVID-19.

-Silver ως κορυφαία Πράσινη επιχείρηση για το ισχυρό περιβαλλοντικό αποτύπωμα της Uni-pharma και την «πράσινη» φιλοσοφία της.

-Silver για το κορυφαίο λανσάρισμα της σειράς συμπληρωμάτων διατροφής TONOSAN.

Οι δύο βιομηχανίες και ο Όμιλος συνολικά κατέκτησαν και δύο Platinum διακρίσεις. Συγκεκριμένα, στην κατηγορία «Στηρίζοντας το υγειονομικό μας σύστημα – Οι μεγάλες δωρεές της Uni-pharma & InterMed στη διάρκεια του COVID-19»  οι δύο επιχειρήσεις, απέσπασαν εξαιρετική βαθμολογία, κατακτώντας το Platinum βραβείο του Πυλώνα Δράσεις COVID, ενώ η υποψηφιότητα με τίτλο «Κορυφαία Υπεύθυνη Επιχείρηση / ΟΜΙΛΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΖΩΗΣ!» κέρδισε το Platinum βραβείο του Πυλώνα 4. Best in Sustainability.

 

BEST-IN-PHARMACY-2020-vraveia.jpg

 

Κατά τη διάρκεια της τελετής, η πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, κα Σοφία Χατζηαντωνίου, PhD, Επικ. Καθηγήτρια στο Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών, ανέφερε: «Στην Ελλάδα υπάρχει μια αξιόλογη βιομηχανία που αναπτύσσει καινοτόμα και πρωτότυπα σκευάσματα, με τη βράβευση να αποτελεί ένα μη οικονομικό μέτρο, αλλά ηθικό για την επιβράβευση αυτής της προσπάθειας. Επιπλέον, αποτελεί και ένα εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιήσει η εταιρεία για να αναδείξει τα πολύ καλά της προϊόντα ακόμη περισσότερο στο ευρύ κοινό».

Από την πλευρά του, ο κ. Σπύρος Κίντζιος, διευθυντής εταιρικής ανάπτυξης του ΟΦΕΤ, δήλωσε: «Σε μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις, όπως η φετινή, οι 7 διακρίσεις και για τις δύο εταιρείες του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη στο θεσμό BEST IN PHARMACY AWARDS, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η κορυφαία διάκριση Pharmacy Company of the Year για την UNI-PHARMA, μας συγκινούν και μας εμπνέουν για να συνεχίσουμε απρόσκοπτα στην πορεία καινοτομίας και επενδύσεων, που έχει χαράξει ο Όμιλος από τη γένεση του, με στόχο την επίτευξη ισορροπημένων αποτελεσμάτων και βιώσιμης ανάπτυξης».

Μοιραστείτε το άρθρο.