Ονειρεύεστε γλουτούς Βραζιλιάνας, δεν θέλετε όμως να μπείτε στη διαδικασία επώδυνων χειρουργείων και δύσκολων αποθεραπειών; Τα τελευταία χρόνια μια νέα μέθοδος, το Brazilian butt lift plus υπόσχεται εντυπωσιακά αποτελέσματα μακράς διάρκειας και απόλυτης φυσικότητας και μάλιστα χωρίς ουλές και με μικρή αποθεραπεία.

Το Brazilian butt lift plus είναι σε πολλές χώρες του εξωτερικού η νούμερο «ένα» σε αύξηση ζήτησης επέμβαση κι αυτό οφείλεται κυρίως στις νέες τεχνικές που αξιοποιεί και οι οποίες επιτρέπουν τη γλυπτική των γλουτών χωρίς νυστέρι και χωρίς ουλές, καθώς και την επίτευξη εμφανέστατων αποτελεσμάτων.

Πού έγκειται το plus του Brazilian butt lift;

Τι είναι όμως το Brazilian butt lift plus; Η κλασική επέμβαση του βραζιλιάνικου λίφτινγκ γλουτών είναι μια τεχνική λιπογλυπτικής, στην οποία αφαιρούνται σημαντικές ποσότητες λίπους στις περιοχές γύρω από τα οπίσθια και μεταφέρονται σε συγκεκριμένα σημεία των γλουτών, κυρίως στον άνω και έξω πόλο. Έτσι, αλλάζει ριζικά το σχήμα των γλουτών, χωρίς να σημαίνει αυτό απαραίτητα ότι μεγαλώνει σημαντικά το μέγεθος. Με τη μέθοδο Plus δίνεται η δυνατότητα ακόμα μεγαλύτερης ανόρθωσης, αφού χρησιμοποιούνται ειδικά νήματα ανόρθωσης μεγάλης διάρκειας, όπως είναι τα Spring thread. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται ταυτόχρονα διόρθωση του σχήματος και ανόρθωση μεγάλης διάρκειας.

Μάλιστα, στο Brazilian butt lift plus το λίπος απορροφάται μόνο κατά ένα μικρό του μέρος, χάρη στην τεχνική Bodyjet, διατηρώντας πάνω από 80% του όγκου που προστίθεται. Σε συνδυασμό δε με τα νήματα, που είναι επίσης ατραυματικά και έχουν διάρκεια ζωής 5 ετών, διορθώνεται σημαντικά η χαλάρωση, που διαφορετικά θα χρειαζόταν νυστέρι. Τα νήματα βοηθούν ακόμα περισσότερο στην αναστροφή του σχήματος, όταν υπάρχει πτώση.

Η τεχνική της λιπομεταφοράς, Brazilian butt lift, είναι κατά βάση μια αναίμακτη τεχνική χωρίς νυστέρι και είναι πολύ ασφαλής, ενώ δεν κρατά τη γυναίκα μακριά από τις δραστηριότητές της για πολύ.

 

Brazilian butt lift plus

 

Το σχήμα των γλουτών και η θηλυκότητα

Στο σώμα τη μεγαλύτερη σημασία όσον αφορά στο σχήμα παίζουν οι αρμονικές καμπύλες. Είτε πρόκειται για μεγάλους ή μικρούς γλουτούς, η θηλυκότητα έχει ταυτιστεί  με τις καμπύλες που δημιουργεί ο γλουτός σε σχέση με τη μέση, τους μηρούς, καθώς και στην αναλογία που υπάρχει με το στήθος και τη λεκάνη. Τέσσερα διαφορετικά σχήματα εντοπίζουμε, αν αναλύσουμε σωματομετρικά τους γυναικείους γλουτούς: το τετράγωνο, το στρογγυλό, το σχήμα Α και το σχήμα V.

Οι κοινά αποδεκτές βέλτιστες μορφές είναι η στρόγγυλη και το σχήμα Α.  Όσο μια γυναίκα μεγαλώνει, ένα στρόγγυλο σχήμα μπορεί να καταλήξει σε τετράγωνο ή ανεστραμμένο τρίγωνο. Η λιπομεταφορά στους γλουτούς σκοπό έχει να μετασχηματίσει τους γλουτούς σε σχήμα Α ή στρόγγυλο, όπου είναι δυνατό. Μια άλλη οπτική αφορά τις τέλειες αναλογίες στα οπίσθια. Ιδανικά η γωνία μεταξύ γλουτών και μέσης είναι 43 μοίρες και η αναλογία του άνω με το κάτω μέρος των γλουτών 1 προς 1,61, δηλαδή ο μαγικός αριθμός Φ. Οι μετρήσεις αυτές μπορούν να εφαρμοστούν ως ένα βαθμό και στην πράξη, προκειμένου το βραζιλιάνικο λίφτινγκ γλουτών να έχει το ιδανικό αποτέλεσμα.

Οι ιδανικές υποψήφιες

Το Brazilian butt lift plus ενδείκνυται για άτομα με Δείκτη Μάζας Σώματος μεταξύ 20 και 30, δηλαδή όχι υπέρβαρα ούτε υπερβολικά αδύνατα. Ωστόσο, ακόμα και σε μια αδύνατη γυναίκα μπορεί να εφαρμοστεί η μέθοδος με μεγάλη επιτυχία, καθώς με μικρότερες μεταβολές του λίπους υπάρχει πολύ πιο ορατό αποτέλεσμα. Μπορεί τέλος να εφαρμοστεί ακόμα και σε άνδρες, που θέλουν να αναδείξουν περισσότερο τους γλουτούς τους.

Με το καλοκαίρι να βρίσκεται προ των πυλών και τις παραλίες να μας καλούν, το Brazilian butt lift plus θα δώσει και κυριολεκτικά μια… ώθηση στην αυτοπεποίθησή σας!

 

Παπαιωάννου Πρόδρομος

INFO!

Πρόδρομος Παπαϊωάννου
Πλαστικός χειρουργός