Στο Embryolab παρουσιάζουμε τη νέα μας πλατφόρμα online συναντήσεων, που θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να #μένουμε_δίπλα_σας όσο #μένουμε_σπίτι. Επισκεφθείτε τη σελίδα onlineivf.embryolab.eu και προγραμματίστε μια δωρεάν διαδικτυακή, ζωντανή συνάντηση, διάρκειας 30 λεπτών για μια πρώτη γνωριμία και εκτίμηση με την Αλεξία Χατζηπαρασίδου, MSc, PMI-RMP, Sr Κλινική Εμβρυολόγο, Διευθύντρια Εργαστηρίων Embryolab, Διευθύντρια Embryolab Academy.

 

Η Ομάδα Eιδικών Επιστημόνων Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του Embryolab, Γυναικολόγοι, Εμβρυολόγοι, Ψυχολόγος, Γενετική Σύμβουλος, είναι στη διάθεσή σας για την παροχή δωρεάν συμβουλευτικής και συζήτησης σχετικά με εκτίμηση και συζήτηση αποτελεσμάτων, πορεία θεραπείας, πρώτη γνωριμία και υποστήριξη με τηλεδιάσκεψη.

 

Στο πλαίσιο προστασίας και ασφάλειας των εργαζομένων, των ζευγαριών και των συνεργατών μας από τον κορωνοϊό (COVID-19), το Embryolab βρίσκεται σε πλήρη εναρμόνιση με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, του ΕΟΔΥ, της Εθνικής Αρχής Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και των επίσημων διεθνών Οργανισμών Ανθρώπινης Αναπαραγωγής (ESHRE, ASRM) και με βάση αυτές έχει λάβει όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα. Ταυτόχρονα, όμως, το πάθος μας για την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή με τεχνολογική καινοτομία και η επιθυμία μας να είμαστε μαζί σας με ασφάλεια, αμεσότητα και φροντίδα, επιβεβαιώνουν την επιμονή μας όλα αυτά τα χρόνια στην ανάπτυξη καινοτόμων ψηφιακών εφαρμογών, ώστε να «μένουμε σπίτι» και να παραμένουμε συνδεδεμένοι.

 

Κλινική Εμβρυολόγος Χατζηπαρασίδου
Κλινική Εμβρυολόγος Χατζηπαρασίδου

 *Αλεξία Χατζηπαρασίδου M.Sc. Sr. Κλινική Εμβρυολόγος, Διευθύντρια Εργαστηρίων Embryolab, Συνιδρύτρια & Διευθύντρια Embryolab Academy

 

INFO!

Εθνικής Αντιστάσεως 173-175, 55134, Θεσσαλονίκη,

Τ. 2310 474 747,

www.embryolab.eu,

e-mail: info@embryolab.eu

 

Μοιραστείτε το άρθρο.