Νέοι χώροι, με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, εγκαταστάσεις με ειδικά εργαστηριακά πάνελ και μηχανήματα τεχνολογικής υπεροχής, εξασφαλίζουν τις προϋποθέσεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. Αναβαθμισμένη τεχνολογία Embryoscope, που εφαρμόζεται στο Embryolab από το 2012 και περιλαμβάνει ειδικά διαμορφωμένους χώρους καλλιέργειας και αξιολόγησης των εμβρύων (μη παρεμβατική μέθοδος καλλιέργειας εμβρύων) για τη συνεχή παρακολούθησή τους σε όλες τις φάσεις της ανάπτυξής τους πριν την εμβρυομεταφορά, με σύστημα εξειδικευμένων λήψεων video υψηλής ευκρίνειας και σε πραγματικό χρόνο.

Έτσι, προσφέρεται η δυνατότητα επιλογής των καλύτερων εμβρύων προς εμβρυομεταφορά. Η ασφάλεια αυξάνεται καθώς τα έμβρυα παρατηρούνται on line σε κρίσιμες χρονικές περιόδους της ανάπτυξής τους σε όλη τη διάρκεια του 24ώρου, αλλά επίσης και χωρίς να χρειαστεί να απομακρυνθούν από τον χώρο ανάπτυξής τους.

Τρία συστήματα μικρογονιμοποίησης (ICSI) με ειδικά ενισχυμένα συστήματα φακών για την καλύτερη επιλογή σπερματοζωαρίων (IMSI) και λεπτομερέστερη παρατήρηση των εμβρύων μας.

Νέας γενιάς κεντρικό σύστημα τροφοδοσίας των κλιβάνων καλλιέργειας των εμβρύων σε συνθήκες χαμηλού οξυγόνου. Οι συνθήκες αυτές εξασφαλίζουν αυξημένη σταθερότητα και ασφάλεια στην αναπτυξιακή πορεία του εμβρύου.

 

Επενδύει στην καινοτομία

Η καινοτομία και η εξέλιξη αποτελούν βασικούς πυλώνες της λειτουργίας του Embryolab. Με επιμονή στην ποιότητα και εξοπλισμό στην αιχμή της τεχνολογίας, το Embryolab πιστοποιείται από το 2007 και μέχρι σήμερα με ISO9001:2015, EN 15224:2016.

Όλες οι εργαστηριακές τεχνικές εφαρμόζονται σε περιβάλλον απόλυτα ασφαλές με δεδομένα υψηλής ποιότητας:

  •  Ο εξειδικευμένος και λεπτομερής έλεγχος ασφάλειας και ακαταλληλότητας όλων των αναλώσιμων πριν έρθουν σε επαφή με τα ωάρια και τα έμβρυα.
  •  Η εφαρμογή εξειδικευμένης διαδικασίας διπλής παρατήρησης (double witness) για εξασφάλιση της μέγιστης ιχνηλασιμότητας και ασφάλειας κατά την επεξεργασία όλων των δειγμάτων στα Εργαστήρια.
  •  Η 24ωρη online παρακολούθηση όλων των παραμέτρων στους κλίβανους καλλιέργειας των εμβρύων και επιπλέον στους χώρους των εργαστηρίων.
  •  Το real time monitoring system στο περιβάλλον του εργαστηρίου για σταθερότητα συνθηκών κατά τη διάρκεια της ημέρας και όλων των εποχών του χρόνου.
  •  Η υψηλή ποιότητα ελέγχου των συνθηκών στο εργαστήριο, η οποία εξασφαλίζεται από πρότυπο και εξειδικευμένο τριπλό σύστημα επεξεργασίας καθαρισμού και ελέγχου του σε συνδυασμό με ειδική UV τεχνολογία.

Αυτό όμως που ξεχωρίζει τη Μονάδα του Embryolab είναι οι Άνθρωποί μας, η Ομάδα μας, που αποτελείται από επιστήμονες οι οποίοι δεν παύουν ποτέ να ενημερώνονται για τις σύγχρονες εξελίξεις της επιστήμης και να αναζητούν τις πιο ενδεδειγμένες λύσεις για την εξατομικευμένη αντιμετώπιση της γονιμότητας του κάθε ζευγαριού.

 

Νέος χώρος Τράπεζας Κρυοσυντήρησης

Το πολύτιμο βιολογικό υλικό των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται πια συντηρείται σε ειδικό χώρο, που πληροί όλες τις προϋποθέσεις ασφαλούς συντήρησης και φύλαξης των εμβρύων, ωαρίων και σπερματοζωαρίων.

Η ασφάλεια των δειγμάτων υποστηρίζεται από κεντρικό online και real time monitoring σύστημα για την 24ωρη παρακολούθηση της κρυοτράπεζας.

 

Δύο νέες αίθουσες μικροεπεμβάσεων

Οι δύο νέοι χώροι μικροεπεμβάσεων επιτρέπουν τον καλύτερο προγραμματισμό των επεμβάσεων και υποστηρίζουν ακόμη υψηλότερο επίπεδο φροντίδας για τα ζευγάρια μας.

EMBRYOLAB: Ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή του Εμβρυολογικού και Ανδρολογικού Εργαστηρίου

INFO!

Για περισσότερες πληροφορίες:

Εθνικής Αντιστάσεως 173-175, 55134, Θεσσαλονίκη, Τ. 2310 474 747,

www.embryolab.eu,

e-mail: info@embryolab.eu