Δυναμική παρουσία με επτά διαγνωστικά κέντρα, που διακρίνονται για την αξιοπιστία, την εγκυρότητά τους και τον τεχνολογικό εξοπλισμό αιχμής, διαθέτει στη Θεσσαλονίκη ο όμιλος Euromedica, έχοντας δημιουργήσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τον κόσμο της πόλης.

Τα διαγνωστικά κέντρα Euromedica Κέντρο Πόλης, Euromedica Αλεξάνδρειο, Euromedica Δυτικής Θεσσαλονίκης, Euromedica Δυτικής Θεσσαλονίκης Ανοιχτός Μαγνήτης, Euromedica Πύλη ΑξιούEuromedica Τούμπας και Euromedica Πολίχνης, με εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και σύγχρονα μηχανήματα, ανεβάζουν τον πήχη των διαγνωστικών υπηρεσιών και βρίσκονται στο πλευρό των εξεταζομένων.

διαγνωστικά

Euromedica Κέντρο Πόλης

Το πολυδύναμο διαγνωστικό κέντρο Euromedica Κέντρο Πόλης διαθέτει ειδικό μηχάνημα εύρεσης φλεβών με σκοπό την αιμοληψία με λιγότερο πόνο σε κάθε ασθενή, ακόμα και σε νεογέννητα.

Φιλοξενεί δε πρότυπο ανδρολογικό εργαστήριο, μια εξειδικευμένη μονάδα παροχής υψηλής ποιότητας εργαστηριακών εξετάσεων για τη διερεύνηση, διάγνωση και πρόληψη όλων των προβλημάτων που σχετίζονται με τη λειτουργία του ανδρικού αναπαραγωγικού συστήματος.

Euromedica Αλεξάνδρειο

Έμφαση στις νέες τεχνολογίες δίνει το διαγνωστικό κέντρο Euromedica Αλεξάνδρειο, που παρακολουθεί αδιάλειπτα τις ιατρικές εξελίξεις και καινοτομίες στον διαγνωστικό τομέα.

Μάλιστα, προσφέρει μια βελτιωμένη εμπειρία μαγνητικής τομογραφίας στους εξεταζομένους του μέσω του μαγνητικού τομογράφου GE Signa Explorer 1.5, ο οποίος καλύπτει  ένα ευρύ φάσμα εξετάσεων, όπως οι Μαγνητικές Αγγειογραφίες Σώματος, η Μαγνητική Χολαγγειοπαγκρεατογραφία {MRCP}, η Μαγνητική Πυελογραφία και η Μαγνητική Μαστογραφία. Η Euromedica Αλεξάνδρειο διαθέτει επίσης  σύγχρονο Αξονικό Τομογράφο 128 τομών, που λειτουργεί προς όφελος τόσο των εξεταζομένων όσο και των ιατρών.

διαγνωστικά

Euromedica Δυτικής Θεσσαλονίκης – Euromedica Δυτικής Θεσσαλονίκης Ανοιχτός Μαγνήτης

Το κέντρο Euromedica Δυτικής Θεσσαλονίκης είναι από τα πληρέστερα στον χώρο της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Το 2018 εγκαινίασε τη λειτουργία του υποκαταστήματος Ανοικτού Μαγνητικού Τομογράφου, που έχει εξοπλιστεί με ένα σύγχρονο μηχάνημα, τον ανοιχτό μαγνητικό τομογράφο, PHILIPS Panorama HFO/OPEN, ο οποίος μπορεί και  εξυπηρετεί ανθρώπους με προβλήματα κλειστοφοβίας, υπέρβαρους αλλά και παιδιά.

Το υποκατάστημα Ανοικτού Μαγνητικού Τομογράφου της Euromedica Δυτικής Θεσσαλονίκης λειτουργεί  επί της οδού Ι. Γωγούση 23 στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, λίγα μέτρα πιο μακριά από τις κεντρικές εγκαταστάσεις του διαγνωστικού κέντρου επί της οδού Ι. Γωγούση στον αριθμό 37ε.

Euromedica Τούμπας

Το επιλεγμένο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, ο σύγχρονος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός, αλλά και η ανθρώπινη προσέγγιση προς τον εξεταζόμενο κάνουν το διαγνωστικό κέντρο Euromedica Τούμπας να ξεχωρίζει.

Πάντα στην αιχμή των τεχνολογικών εξελίξεων, αξιοποιεί για την Πολυπαραμετρική Μαγνητική Προστάτη τον υπερσύγχρονο μαγνητικό τομογράφο Siemens Avanto 1.5T, ένα ευέλικτο και αξιόπιστο μηχάνημα, η ταχύτητα του οποίου τον καθιστά αποτελεσματικό για ένα ευρύ φάσμα κλινικών εφαρμογών.

διαγνωστικά

Euromedica Πύλη Αξιού

Το πολυδύναμο κέντρο της Euromedica Πύλη Αξιού είναι ένα από τα πιο παλιά διαγνωστικά κέντρα της Θεσσαλονίκης που δημιουργήθηκε με στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στον τομέα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, με την αξιοποίηση σύγχρονων τεχνολογιών και μεθόδων στη διάγνωση.

Μάλιστα, προσφέρει στους εξεταζομένους μια εξέταση υψηλής διαγνωστικής ακρίβειας για την υγεία της καρδιάς, το δυναμικό ηχοκαρδιογράφημα Stress Echo,  με τη συνδρομή του πλέον σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού, αλλά και του εξειδικευμένου επιστημονικού του προσωπικού.

Euromedica Πολίχνης

Το κέντρο της Euromedica Πολίχνης λειτουργεί ως υποκατάστημα της Euromedica Δυτικής Θεσσαλονίκης. Είναι ένα νεοσύστατο κέντρο που άρχισε τη λειτουργία του τον Ιούνιο του 2020 με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας για όλους. Είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και τα τμήματα του είναι στελεχωμένα με άρτια εκπαιδευμένο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό.

Με σοβαρότητα, αποτελεσματικότητα, αλλά και ταχύτητα το δίκτυο διαγνωστικών κέντρων του ομίλου Euromedica στη Θεσσαλονίκη αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο συνοδοιπόρο των εξεταζομένων.

 

INFO!

Διεύθυνση: Αγίας Σοφίας 3, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 54623

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 257231, 2310 221200

Διεύθυνση: Βασιλίσσης Όλγας 89, περιοχή Μπότσαρη, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 54643

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 844900

Διεύθυνση: Ιατρού Γωγούση 37ε, Σταυρούπολη

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 653700

Διεύθυνση: Ιατρού Γωγούση 23, Σταυρούπολη

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 653705

Γρ. Λαμπράκη 35 & Αγ. Δημητρίου 193,Τούμπα

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 901212

Διεύθυνση: Πολυτεχνείου 31, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 54626

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 500777

Διεύθυνση: Αγνώστου Στρατιώτου 6, Πολίχνη, ΤΚ 56533

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310612000