Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στα πρόσφατα επίσημα εγκαίνια των Ιδιωτικών Διαγνωστικών Εργαστηρίων Ανατολικής Θεσσαλονίκης του δικτύου Euromedica, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο διαγνωστικό επί της οδού Αδριανουπόλεως 1, στην Καλαμαριά. Ιατροί όλων των ειδικοτήτων, συνεργάτες, αλλά και φίλοι της Euromedica είχαν την δυνατότητα να περιηγηθούν σε όλους τους χώρους και να δουν από κοντά όλα τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και ειδικότερα τον Αξονικό Τομογράφο Philips Brilliance 64 τομών και τον Μαγνητικό Τομογράφο Philips Archieva 3Tesla.

Τα δύο Διαγνωστικά Εργαστήρια, που βρίσκονται στις οδούς Αδριανουπόλεως 1, αλλά και Μεταμορφώσεως 26, εγγυώνται την άρτια και ολοκληρωμένη παροχή ιατρικών υπηρεσιών σε πρωτοβάθμιο επίπεδο, όχι μόνο για την περιοχή της Καλαμαριάς, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Ακολουθώντας συνεχώς τις επιστημονικές εξελίξεις στον χώρο της υγείας το εξειδικευμένο ιατρικό, παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό παρέχει υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες με ασφάλεια, συνέπεια και εγκυρότητα αποτελεσμάτων, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο.

 

 

Euromedica: Εγκαίνια στα Ιδιωτικά Διαγνωστικά Εργαστήρια Αν. Θεσσαλονίκης

Από αριστερά: ο πρόεδρος των Ιδιωτικών Διαγνωστικών Εργαστηρίων Αν. Θεσσαλονίκης, κ. Νικόλαος Αφθονίδης, το μέλος του διοικητικού τους συμβουλίου και διευθύντρια του Κέντρου, κα Ελένη Καρακατσάνη και ο διευθύνων σύμβουλος των Ιδιωτικών Διαγνωστικών Εργαστηρίων Αν. Θεσσαλονίκης, κ. Γιώργος Κυρούδης