Σύγχρονα εργαλεία που βελτιστοποιούν τις συνθήκες διενέργειας ακόμα και των πιο απαιτητικών εξετάσεων διαθέτει το πολυδύναμο διαγνωστικό κέντρο Euromedica Κέντρο Πόλης στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της φιλοσοφίας του να κάνει την επίσκεψη του εξεταζομένου όσο το δυνατόν πιο άνετη γίνεται.

Προς αυτή την κατεύθυνση θέτει, μεταξύ άλλων, στην υπηρεσία των εξεταζομένων ειδικό μηχάνημα εύρεσης φλεβών με σκοπό την «ανώδυνη» αιμοληψία. Πρόκειται για μια συσκευή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους, είναι όμως ιδανική για βρέφη και παιδιά, στα οποία ο φόβος της βελόνας είναι ακόμα μεγαλύτερος και οι φλέβες λιγότερο ευδιάκριτες, για ασθενείς που αγχώνονται ιδιαίτερα με τη διαδικασία, για παχύσαρκους ασθενείς, αλλά και για εξεταζομένους που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία.

Πόλης

Κατά τη χρήση της συσκευής οι φλέβες εντοπίζονται ευκολότερα και ταχύτατα, με τη θέση τους να προβάλλεται στην επιφάνεια του δέρματος τη στιγμή της εφαρμογής της στο χέρι του εξεταζομένου. Ειδικότερα, τα ερυθρά αιμοσφαίρια ξεχωρίζουν από τους παρακείμενους ιστούς χάρη στο υπέρυθρο φως της συσκευής, ενώ στη συνέχεια μέσω βιντεοκάμερας παράγεται εικόνα η οποία «ζωντανεύει» στο δέρμα του ασθενούς, δείχνοντας την ακριβή θέση των φλεβών. Με τον τρόπο αυτό ο εξεταζόμενος δεν ταλαιπωρείται από πολλαπλές προσπάθειες για την ανεύρεση δύσκολων φλεβών, όπως είναι οι λεπτές, άρα γλιτώνει από επανειλημμένα τσιμπήματα.

Πόλης

Εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, σύγχρονος εξοπλισμός

Το πολυδύναμο διαγνωστικό κέντρο Euromedica Κέντρο Πόλης λειτουργεί από το 1997, εντάχθηκε στο δίκτυο του ομίλου Euromedica το 1999 και εξυπηρετεί χιλιάδες εξεταζόμενους ετησίως.

Το ιατρικό του προσωπικό είναι εξειδικευμένο και αποτελείται από ακτινολόγους, καρδιολόγους και μικροβιολόγους, ενώ ο ιατρικός του εξοπλισμός είναι ο πλέον σύγχρονος, συνδυασμός που εξασφαλίζει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας, αλλά και ταχύτατα και αξιόπιστα αποτελέσματα.

Στο διαγνωστικό Euromedica Κέντρο Πόλης λειτουργεί επίσης πρότυπο ανδρολογικό εργαστήριο, μια εξειδικευμένη μονάδα παροχής υψηλής ποιότητας εργαστηριακών εξετάσεων για τη διερεύνηση, διάγνωση και πρόληψη όλων των προβλημάτων που σχετίζονται με τη λειτουργία του ανδρικού αναπαραγωγικού συστήματος.

Το κέντρο είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ και όλους τους δημόσιους ασφαλιστικούς φορείς, ενώ εφαρμόζει σύστημα ποιότητας, πιστοποιημένο σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015.

Στο επίκεντρο όλων των προσπαθειών του ομίλου Euromedica βρίσκεται ο άνθρωπος και η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή του με γνώμονα πάντα τη βελτίωση της υγείας του και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται το υψηλού επιπέδου ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός. Η επιστημονική γνώση, η εμπειρία, η αξιοπιστία, η εγκυρότητα και η ταχύτητα είναι άλλωστε τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν τα διαγνωστικά κέντρα του ομίλου.

 

INFO!

Euromedica Κέντρο Πόλης

Διεύθυνση: Αγίας Σοφίας 3, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 54623

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 257231, 2310 221200