Πιστή στην αποστολή της να βελτιώνει τις ζωές των ανθρώπων η La Roche-Posay λανσάρει το νέο Purifying Hand Gel, το οποίο εντάσσεται στη σειρά Cicaplast.

Τα χέρια μας είναι ένα από τα σημεία του σώματος μας που χρησιμοποιούμε περισσότερο και συγχρόνως είναι αυτά που έρχονται σε επαφή μέσα στην ημέρα με εκατομμύρια παράγοντες και υλικά, όπως το κρύο, το ζεστό, το νερό, το σαπούνι και άλλα αντικείμενα. Η υγιεινή των χεριών συνεπώς, όπως αναφέρει η La Roche-Posay, μας αφορά όλους και συμβάλλει στην πρόληψη ενδογενών και εξωγενών λοιμώξεων, αλλά και στην αποτροπή της μετάδοσης παθογόνων οργανισμών μεταξύ ασθενών.

Αντισηπτικό gel και επανορθωτική κρέμα χεριών

Το Cicaplast Purifiant Hand Gel είναι ένα καθαριστικό gel που απολυμαίνει και ενυδατώνει τα χέρια χωρίς νερό ή σαπούνι και χωρίς να επιβαρύνει τα νύχια. Η σύνθεση του περιέχει 65% αιθυλική αλκοόλη και γλυκερίνη, που προσφέρει άμεση αντιβακτηριδιακή προστασία, ενώ παράλληλα ενυδατώνει την επιδερμίδα, προσφέροντας φρεσκάδα και περιορίζοντας την ξηρότητα.

Η συχνή χρήση αντισηπτικών προϊόντων όμως κατά τη διάρκεια της ημέρας επηρεάζει το PH του δέρματος, με συνέπεια η επιδερμίδα να παρουσιάζει ξηρότητα και ερεθισμό.  Η La Roche-Posay έχει για ακόμη μια φορά τη λύση στα «σκασμένα» χέρια με την επανορθωτική κρέμα φραγμού για τα χέρια , Cicaplast Hand Cream.

Η καινοτομία του Cicaplast Hand Cream της La RochePosay δημιουργεί ένα «αόρατο» φιλμ προστασίας, καταπραΰνει, επανορθώνει και προστατεύει ακόμα και τα πιο ξηρά, σκασμένα και ταλαιπωρημένα χέρια, ενώ είναι ανθεκτικό και στις πλύσεις. Η ανθεκτικότητά του έχει δοκιμαστεί σε 3 πλύσεις με νερό και έως 6 πλύσεις με υγρό μαντηλάκι. Χάρη στη μη λιπαρή υφή του, απορροφάται αμέσως, αφήνοντας την αίσθηση ενός υγιούς και ενυδατωμένου δέρματος.

Είναι κατάλληλο για τη φροντίδα των χεριών ακόμα και των πιο απαιτητικών ανθρώπων με επαγγελματικές ειδικότητες και άλλες δραστηριότητες που προϋποθέτουν τη συχνή χρήση των χεριών τους.

Η σύνθεση του Cicaplast Hand Cream περιέχει 30% γλυκερίνη, που δημιουργεί τον «αόρατο» προστατευτικό φραγμό, ο οποίος παραμένει ανθεκτικός στις επαναλαμβανόμενες πλύσεις και στην τριβή, αλλά και Βούτυρο Karite και 4% Νιασιναμίδη. Η Νιασιναμίδη, σε συνδυασμό με το Βούτυρο Καριτέ, που αναπληρώνει τα λιπαρά οξέα του δέρματος, προστατεύει από μελλοντικές εξωτερικές επιθέσεις, ενεργοποιώντας τον επιδερμικό φραγμό.

Η σωστή υγιεινή των χεριών αποτελεί επιτακτική ανάγκη για όλους μας και η La Roche-Posay είναι εκεί για να προσφέρει μέσα από τα προϊόντα της όσα χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή: καθαριστική  δράση και φροντίδα της ξηρής και ταλαιπωρημένης επιδερμίδας!