Η Novo Nordisk γιόρτασε τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της το 1923 με μία σειρά εκδηλώσεων από τις 6 έως τις 11 Μαρτίου 2023 στο πλαίσιο του 21ου Διαβητολογικού Συνεδρίου της Ε.Δ.Ε.

Περισσότεροι από 500 προσκεκλημένοι της εταιρείας, εκ των οποίων, μέλη της κυβέρνησης, θεσμικοί εκπρόσωποι, εκπρόσωποι δημόσιων και ιδιωτικών φορέων, εκπρόσωποι συλλόγων ασθενών, εκπρόσωποι επιστημονικών εταιρειών, δημοσιογράφοι του χώρου της υγείας, εμπορικά τμήματα, προμηθευτές της εταιρείας, καθώς και περισσότεροι από 1000 σύνεδροι – επαγγελματίες υγείας ξεναγήθηκαν στη ΝΝ100 Heritage Exhibition, είτε με φυσική, είτε με virtual παρουσία.

Παράλληλα, μέσω εικονικής πραγματικότητας (VR experience), βιώσαν μία πρωτόγνωρη εμπειρία, όπου περιηγήθηκαν ψηφιακά σε ένα διαφορετικό «κόσμο ιστορίας» της Novo Nordisk.

Στην αίθουσα Βεργίνα του ξενοδοχείου Divani Caravel, καθ’ όλη τη διάρκεια της ΝΝ100 Heritage Exhibition, υπήρξαν παρουσιάσεις από το Γενικό Διευθυντή της εταιρείας κ. Ολύμπιο Παπαδημητρίου, τη Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων κα Μαίρη Καραγεώργου καθώς και από τα στελέχη του Leadership Team της εταιρείας.

Novo

Με αφορμή την 100η επέτειο της εταιρείας ο γενικός διευθυντής της Novo Nordisk Hellas Ολύμπιος Παπαδημητρίου επεσήμανε ότι «Καθώς η Novo Nordisk κλείνει τα 100 της χρόνια, ανανεώνουμε τη δέσμευσή μας να προωθήσουμε την αλλαγή για έναν υγιή κόσμο. Ενώ εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο βασίζονται στα φάρμακά μας που σώζουν ζωές, αντιμετωπίζουμε, επίσης, νέες προκλήσεις στον τομέα της υγείας.

Σήμερα, η διάσωση ζωών πρέπει να συνοδεύεται από τη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας, με την τελική φιλοδοξία ενός κόσμου απαλλαγμένου από το βάρος των ασθενειών. Η Επιμονή και η συνεργασία έχουν καθορίσει το παρελθόν μας και θα καθορίσουν το μέλλον μας. Μαζί, οδηγούμε την αλλαγή για τις επόμενες γενιές.»

Επισκεφθείτε τη διαδραστική εμπειρία της κληρονομιάς μας για να εξερευνήσετε πώς οδηγούμε την αλλαγή για καλύτερη υγεία από το 1923 εδώ.