Η συσκευασία τους αποπνέει πολυτέλεια. Η σύνθεσή τους κρύβει από βότανα και ενεργό άνθρακα μέχρι τζίντζερ και κουρκουμά. Οι δε ιδιότητές τους είναι θαυματουργές. Ο λόγος για τα προϊόντα στοματικής υγιεινής Pasta del Capitano, του παλαιότερου ιταλικού οίκου φαρμακευτικών ειδών, Farmaceutici Dottor Ciccarelli, τον οποίο αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα, ήδη από το 2009, η Health Plus SA.

Η σειρά Pasta del Capitano, για παιδιά και ενήλικες, δημιουργήθηκε το 1905 από τον Clemente Ciccarelli, αρχηγό του βασιλικού στρατού, από όπου και το Captain, και απόφοιτο  Φαρμακευτικής Χημείας. Η έρευνά του, σε συνδυασμό με το επιχειρηματικό του ένστικτο, οδήγησε στη δημιουργία της οδοντόπαστας για την ιταλική αγορά, μιας πρωτοποριακής ανακάλυψης για την εποχή, η οποία δεν άργησε να αντικαταστήσει τη συνηθισμένη τότε οδοντική σκόνη. Στη συνέχεια έγινε γνωστή χάρη στη συνταγή του αρχηγού, «Captain’s recipe», κερδίζοντας όλο και περισσότερους πελάτες.

 

Pasta del Capitano Charcoal (μαύρη)

Από τα πλέον νέα προϊόντα της Pasta del Capitano είναι η οδοντόπαστα με άνθρακα, Pasta del Capitano Charcoal, που εξασφαλίζει φυσική λευκαντική δράση και μακράς διάρκειας δροσερή αναπνοή, χάρη στις ιδιότητες του Ενεργού Οργανικού Άνθρακα. Η φόρμουλα περιλαμβάνει ένα πορώδες μίγμα, το οποίο όταν έρθει σε επαφή με την επιφάνεια των δοντιών, αξιοποιώντας την απορροφητική του ιδιότητα, δεσμεύει τις εξωγενείς ουσίες που ευθύνονται για το χρωματισμό, την κακή εμφάνιση των δοντιών και την κακοσμία του στόματος και με το πλύσιμο τις απομακρύνει. Χαρακτηριστικά της:

 • Ο ενεργός φυτικός άνθρακας
 • Η χαμηλή ερεθιστικότητα
 • Η απουσία φθορίου
 • Η απουσία SLS, triclosan, paraben και συντηρητικών formaldehyde

 

Pasta del Capitano Natural Herbs

Η Pasta del Capitano Natural Herbs είναι ένα φυτικό τζελ για την καταπολέμηση της πλάκας και της τερηδόνας, μια οδοντόπαστα που περιέχει φυτικά εκχυλίσματα, τα οποία παρέχουν ολοκληρωμένη υγιεινή και προστασία. Περιέχει:

 • Asiatic Pennywort, ένα φυτικό εκχύλισμα με θεραπευτική δράση,
 • Echinacea, ιδανική για τον καθαρισμό τη στοματικής κοιλότητας,
 • Whitehorn, με καταπραϋντικές ιδιότητες, ιδίως στον ερεθισμό των ούλων,
 • Icelandic Lichen, που καταπραΰνει και προστατεύει και είναι γνωστό για τις αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες.

Με τα φυτικά εκχυλίσματα η σύνθεση της Pasta del Capitano Natural Herbs συνδυάζει τα microgranules, που αφαιρούν την πλάκα, και το Fluoride, που εμποδίζει την τερηδόνα.

Δεν περιέχει: Parabens, Triclosan, Sodium Lauryl Sulfate (SLS) και συντηρητικά formaldehyde.

 

Pasta del Capitano Ginger

Η Pasta del Capitano Ginger παρέχει ολοκληρωμένη προστασία της στοματικής κοιλότητας, αφήνοντας ευχάριστο άρωμα, καθ΄όλη την διάρκεια της ημέρας. Περιέχει Sulfetal ZN, ένα μοναδικό μόριο ψευδαργύρου με καθαριστικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες.

Πρόκειται για μια οδοντόπαστα με πιστοποιημένο οργανικό τζίντζερ για την πλήρη προστασία ολόκληρης της στοματικής κοιλότητας. Φρεσκάρει την αναπνοή, χάρη στο γνήσιο άρωμα του τζίντζερ, γνωστή ιδιότητα του οποίου είναι η ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος στα ούλα και η διέγερση της ροής του σάλιου. Μάλιστα, επιστημονικές μελέτες έχουν επιβεβαιώσει τις αντιμικροβιακές ιδιότητες των εκχυλισμάτων τζίντζερ.

Δεν περιέχει: Parabens, Triclosan, Sodium Lauryl Sulfate(SLS) και συντηρητικά formaldehyde.

 

Pasta del Capitano Turmeric & Propolis

Μια ακόμα ιδιαίτερη οδοντόπαστα είναι η Pasta del Capitano Turmeric & Propolis, με Κουρκουμά και Πρόπολη. Βοηθά στην πλήρη προστασία των δοντιών και των ούλων χάρη στα:

 • Sulfetal ZN®, ένα μοναδικό μόριο ψευδάργυρου με καθαριστικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες,
 • Fluoride, που προστατεύει και ενδυναμώνει το σμάλτο,
 • Πιστοποιημένο Οργανικό Κουρκουμά, με αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες,
 • Πρόπολη, η οποία συμβάλει στη μείωση της βακτηριακής ζύμωσης.

Δεν περιέχει: Parabens, Triclosan, Sodium Lauryl Sulfate (SLS) και συντηρητικά formaldehyde.

 

INFO!

Αθήνα:

Λ. Αγίας Μαρίνας 9

ΒΙ.ΠΕ Κορωπίου 194 00

30 8017007701, 210 9641162

Θεσσαλονίκη:

Mακρυγιάννη 42, 570 01 Θέρμη,

Τηλ.: 2310 540 575

E-mail: info@health-plus.gr

www.health-plus.gr

 

ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ