7ο Sail For Pink! Διαδρομή Αγάπης… Πλεύση Ζωής

39 Ήμερες μας χωρίζουν από το πιο…αισιόδοξο και pink event της πόλης!

Μετά από 6 επιτυχημένες χρονιές το Sail for Pink συνεχίζει να μεταδίδει το μήνυμα πως ο Καρκίνος του Μαστού μπορεί να ΝΙΚΗΘΕΙ αν διαγνωστεί έγκαιρα. Η πόλη της Θεσσαλονίκης προετοιμάζεται και φέτος για το 7o Sail for Pink, όπου θα πραγματοποιηθεί και φέτος πορεία στην παραλία και παράλληλος ιστιοπλοϊκός αγώνας, την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 με εκκίνηση από το Λευκό Πύργο.

 

Έλα να φωτογραφίσεις την ομάδα σου στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της εκκίνησης και πάρε μέρος στον διαγωνισμό της μεγαλύτερης ομάδας. Φέρε φίλους, συναδέλφους, συγγενείς να ενταχθούν στον αγώνα! Όσο περισσότεροι είμαστε, τόσο πιο ηχηρό γίνεται το μήνυμά μας ενάντια στον καρκίνο του μαστού!

 

Εσύ θα λείπεις; Δήλωσε σήμερα συμμετοχή στην πορεία ελπίδας: https://www.sailforpink.gr/

 

Δείτε στιγμιότυπα από τα προηγούμενα Sail For Pink εδώ

 

Λίγα λόγια για το Sail For Pink

21.000 συμμετοχές στον περίπατο μέχρι σήμερα, 70+ Iστιοπλοικά κάθε χρόνο, 500 άτομα σε σκάφη, 50+ εταιρείες και χορηγοί υποστήριξης!

Φορείς, οργανισμοί, εταιρείες, ιστιοπλοϊκοί όμιλοι, ολυμπιονίκες, πρωταθλητές, σύλλογοι, ενώσεις, επαγγελματίες, εθελοντές και όλοι οι ευαισθητοποιημένοι άνθρωποι που μας τιμούν συμμετέχοντας ατομικά αλλά και ομαδικά, συμβάλλοντας στην ολοκλήρωση αυτού του μεγάλου αγώνα ζωής.

 Για την πραγματοποίηση του Sail for Pink συνεργάζονται όλοι οι ιστιοπλοϊκοί όμιλοι της πόλης, η ένωση ιδιοκτητών σκαφών αναψυχής, οι σχολές ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας, με απώτερο σκοπό την υλοποίηση ενός μοναδικού ιστιοπλοϊκού event στο Θερμαϊκό κόλπο.

 

Στόχος η ενημέρωση για την σπουδαιότητα της πρόληψης

Συντονισμένος στην παγκόσμια μάχη ενάντια στον καρκίνο, ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Άλμα Ζωής” Ν. Θεσσαλονίκης θέλει μέσα από αυτή την εκστρατεία να μεταδώσει ένα μήνυμα ζωής, δύναμης, χαράς, ενέργειας και αθλητισμού.

Σκοπός της φετινής χρονιάς είναι να ενημερωθεί όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος για τη μάχη ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού και να στηριχθούν για άλλη μια χρονιά προγράμματα με στόχο: την ενημέρωση, την ενίσχυση της γυναικείας ταυτότητας, την υποστήριξη και τη δημιουργική έκφραση στις γυναίκες με εμπειρία καρκίνου μαστού, την ενδυνάμωση και τη στήριξη των ασθενών αναφορικά με τα δικαιώματά τους.

Με τα έσοδα του Sail for Pink πραγματοποιούνται τα παρακάτω προγράμματα:

  • Κλινική εξέταση Μαστού σε ανασφάλιστες γυναίκες
  • 10 Προγράμματα Δημιουργικής Απασχόλησης Μελών
  • Πρόγραμμα ενημέρωσης για την Πρόληψη – Έγκαιρη Διάγνωση σε Νέους
  • Πρόγραμμα ενημέρωσης για την Πρόληψη – Έγκαιρη Διάγνωση σε Χώρους
  • Πρόγραμμα Ψυχοκοινωνικής Στήριξης Μελών

 

Για περισσότερες πληροφορίες

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Νομού Θεσ/νίκης, είναι εδώ από το 2008 με βασικό του σκοπό να είναι δίπλα σε κάθε γυναίκα με καρκίνο μαστού!

Παύλου Μελά 38, 54622, Ελλάδα
Τηλ:2310285181
Email: info@almazoisthes.gr  www.almazoisthes.gr