Μπορούμε να ξέρουμε πώς συμπεριφέρεται το δέρμα μας στη γήρανση; Mπορεί ένα απλό test DNA να μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε τη φυσική μας προδιάθεση στη γήρανση, ακόμα και να τη μειώσουμε;

Με το νέο SkinCare DNA test μπορούμε να ελέγξουμε:

Η φυσική προδιάθεση στη γήρανση μπορεί πλέον να προβλεφθεί και άρα να αντιμετωπιστεί εγκαίρως! Με το νέο, πρωτοποριακό SkinCare DNA test που εισάγει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ από την Αμερική, έχουμε τη δυνατότητα να ελέγξουμε το DNA μας για πολυμορφισμούς (μικροαλλαγές) σε γονίδια που προδιαθέτουν για αυξημένο κίνδυνο απώλειας της υγείας του δέρματος και για πρόωρη γήρανση.

Πρόκειται για την πρώτη εξατομικευμένη αξιολόγηση της υγείας του δέρματος, με τη χρήση ενός απλού γενετικού τεστ, που χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής, με αποτέλεσμα την αναλυτική διάγνωση των γενετικών παραγόντων που προδιαθέτουν για γήρανση.

Απλή και ασφαλής διαδικασία

Η διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή, απολύτως ασφαλής και περιλαμβάνει τη συλλογή δείγματος σιέλου του εξεταζόμενου, το οποίο στη συνέχεια αποστέλλεται σε διαπιστευμένο εργαστήριο στις ΗΠΑ για ανάλυση.

Μετά την λήψη του δείγματος, ο εξεταζόμενος συμπληρώνει ένα απλό και σύντομο ερωτηματολόγιο, ενώ εντός 3-4 εβδομάδων λαμβάνει μία αναλυτική αναφορά που εξηγεί τα αποτελέσματα του γονιδιακού ελέγχου με λεπτομερή τρόπο.

Ουσιαστικά, με το τεστ αυτό εξατομικεύεται η φροντίδα και θεραπεία του δέρματος, με απώτερο σκοπό την πρόληψη της γήρανσης. Τα αποτελέσματα του γονιδιακού ελέγχου SkinCare DNA test είναι απλά, κατανοητά και εμπεριέχουν εξατομικευμένες συστάσεις, όσον αφορά τα συστατικά που χρειάζεται το δέρμα του εκάστοτε εξεταζομένου, σύμφωνα με το γενετικό του υπόβαθρο.

 

Το SkinCare DNA test είναι διαθέσιμο σε όλες τις Διαγνωστικές Μονάδες του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

  • την αντοχή και ελαστικότητα του δέρματος (πρόωρη απώλεια κολλαγόνου)
  • την τάση γλυκοζυλίωσης του δέρματος που προκαλεί ρυτίδες και χαλάρωση,
  • την προστασία του δέρματος ενάντια στη βλάβη που προκαλεί η έκθεση στον ήλιο-φωτογήρανση (πανάδες)
  • την προστασία του δέρματος ενάντια
  • στο οξειδωτικό στρες
  • την προδιάθεση του δέρματος στην
  • ευαισθησία και τη φλεγμονή