Η εμπιστοσύνη είναι ευλογία! Το ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο, εκτός από την εμπιστοσύνη των καταναλωτών του, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και αναγνώριση του οργανισμού Greek Taste Beyond Borders® GTBB με την πρόσφατη απονομή του Χρυσού Βραβείου AUTHENTIC TASTE OF GREECE-GOLD AWARD 2020-2021.

Ο οργανισμός Greek Taste Beyond Borders® GTBB, με διεθνή εμβέλεια και έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, στοχεύει στην ανάδειξη των ελληνικών προϊόντων σε παγκόσμιο επίπεδο. Με τους υψηλά καταρτισμένους και διακεκριμένους του Chef θέτει αυστηρά κριτήρια για την επιλογή και τη διάκριση των προϊόντων. Το ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο κρίθηκε για την αυθεντικότητα της γεύσης του, την ποιότητα των πρώτων υλών και με περηφάνια ανακοινώνουμε, ότι απέσπασε το Χρυσό Βραβείο.

Η διάκριση αυτή αποτελεί τη χρυσή διαπίστευση, ότι η προσπάθειά μας για ένα εξαιρετικά ποιοτικό προϊόν αναγνωρίζεται, υποστηρίζεται και επιβραβεύεται και από τους ειδικούς, εκτός από τους αγαπημένους μας καταναλωτές, που επί 10 χρόνια έχουν τοποθετημένο το ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο μόνιμα στο τραπέζι τους και τους ευχαριστούμε όλους θερμά.

Ένα ελληνικό πρωτοποριακό προϊόν! To ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο παράγεται στην Ελλάδα για την FAMILY FOOD, που έχει και την αποκλειστική διάθεση. Πρόκειται για ένα μη γαλακτοκομικό προϊόν, με ιδιότητες που μοιάζουν πολύ με του κίτρινου τυριού. Απαντά στις εξειδικευμένες ανάγκες όσων είναι vegan, χορτοφάγοι, έχουν τροφικές δυσανεξίες ή νηστεύουν!

100% φυτικό! Παρασκευάζεται από 100% ποιοτικά φυτικά συστατικά: νερό, λάδι καρύδας, άμυλο πατάτας και ταπιόκας, φυσικό εκχύλισμα ελιάς, β-καροτένιο, φυτικό άρωμα, βιταμίνη Β12 και ο συνδυασμός τους προσφέρει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, όχι μόνο γεύσης, αλλά και θρεπτικής αξίας. Ο εμπλουτισμός του με τη βιταμίνη Β12 (2mg/100gr) και το αντιοξειδωτικό, φυσικό εκχύλισμα ελιάς, το καθιστούν διατροφικά ανώτερο προϊόν.

Έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στο τραπέζι όσων νηστεύουν, όσων παρουσιάζουν ευαισθησία ή δυσανεξία στη λακτόζη και γλουτένη και όσων ακολουθούν vegan διατροφή, ενώ προσελκύει καθημερινά όλο και περισσότερους υποστηρικτές!

Μοναδικά πιάτα με ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ! Η εξαιρετική του συμπεριφορά κατά το μαγείρεμα καθώς και η φίνα γεύση του το κάνει αγαπημένο συστατικό για μοναδικά πιάτα. Δένει τέλεια στα σάντουιτς και σε κάθε είδους σαλάτα. Λιώνει υπέροχα στα τοστ και στην πίτσα, ταιριάζει στις μακαρονάδες, στα σουφλέ, στις χορτοφαγικές πίτες και σε πολλά ακόμη απολαυστικά πιάτα.

Αναζητήστε τις “ΕβΛΟΓΗΜΕΝΕΣ” συνταγές στο www.evlogimeno.com

Μοιραστείτε το άρθρο.