Διαδικτυακή συζήτηση με την οργανωτική ευθύνη της Κλινικής Γένεσις και της Fertilia by Genesis για το κοινό των Σερρών

 

Τι είναι η υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, για την οποία τόσος λόγος γίνεται τα τελευταία χρόνια; Σε ποια ζευγάρια απευθύνεται; Είναι η εξωσωματική γονιμοποίηση μια ασφαλής μέθοδος; Πώς πραγματοποιείται; Έχει ηλικιακούς περιορισμούς; Γιατί συνδέεται συχνά με δίδυμες/πολύδυμες κυήσεις; Απαιτεί απουσία από την εργασία για να ολοκληρωθεί; Τι είναι η κρυοσυντήρηση ωαρίων και πότε πρέπει να γίνεται; Τι είναι η εξωσωματική σε φυσικό κύκλο και ποια η διαφορά της από την κλασική εξωσωματική γονιμοποίηση;

 

Αυτές και πολλές ακόμα απορίες θα λύσουν η Κλινική Γένεσις και η σύγχρονη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Fertilia By Genesis στην ανοικτή διαδικτυακή συζήτηση για τις θεραπείες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής που διοργανώνουν την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου και ώρα 6 μ.μ.

 

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση του κοινού των Σερρών σχετικά με την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, την απάντηση της επιστήμης στην πρόκληση της υπογονιμότητας, που απασχολεί όλο και περισσότερα ζευγάρια τα τελευταία χρόνια. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο κ. Θωμάς Σταυράκης MD MSc, Μαιευτήρας Γυναικολόγος, Ειδικός Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, Επιστημονικά Υπεύθυνος της Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Fertilia by Genesis.

Στη διαδικτυακή εκδήλωση θα αναλυθούν, μεταξύ άλλων, θέματα, όπως η ήπια διέγερση, η εξωσωματική σε φυσικό κύκλο, η διατήρηση γονιμότητας με κρυοσυντήρηση ωαρίων, η εξωσωματική γονιμοποίηση μετά την ηλικία των 40 ετών, ενώ θα απαντηθούν και οι δικές σας ερωτήσεις γύρω από το ιδιαίτερα επίκαιρο αυτό θέμα.

Ολοκληρώστε την εγγραφή σας στην εκδήλωση και θα λάβετε -μέσω email- αναλυτικές οδηγίες για την παρακολούθησή της.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

 

Υπογονιμότητα στις δυτικές κοινωνίες

Η υπογονιμότητα απασχολεί πολλά ζευγάρια στις σύγχρονες δυτικές κοινωνίες. Ανεξάρτητα από την ηλικία, εκτιμάται ότι περίπου 1 στα 8 που καταβάλλουν συστηματικές προσπάθειες για να αποκτήσουν ένα παιδί, έχουν έρθει αντιμέτωπα με κάποια έκφανση υπογονιμότητας.

 

Μάλιστα, υπολογίζεται πως στο 25% των ζευγαριών απαντώνται περισσότεροι από ένας παράγοντες υπογονιμότητας. Η υπογονιμότητα δεν είναι μόνο γυναικεία ή μόνο ανδρική υπόθεση, καθώς μπορεί να οφείλεται τόσο στον άνδρα όσο και στη γυναίκα ή να έχει μικτή αιτιολογία. Τέσσερις στις δέκα περιπτώσεις κρύβουν γυναικεία προβλήματα, αντίστοιχη αναλογία ανδρικά, ενώ στις δύο στις δέκα δεν μπορεί να διευκρινισθεί η αιτιολογία.

 

Στη Fertilia by Genesis γιορτάζουμε τη γέννηση και τη ζωή. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε προσωποποιημένη, ασφαλή και αποτελεσματική θεραπεία υπογονιμότητας. Δίνοντας δε ιδιαίτερη έμφαση στην ευαίσθητη φύση των θεμάτων υπογονιμότητας, δημιουργούμε ένα φιλικό περιβάλλον με επίκεντρο τον άνθρωπο και στηρίζουμε τα ζευγάρια καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας, με διακριτικότητα και σεβασμό στις επιθυμίες τους.

 

υποβοηθούμενη αναπαραγωγή 

INFO!

Fertilia by Genesis

Εντός Μαιευτικής, Γυναικολογικής, Χειρουργικής κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ

Τέρμα 17ης Νοέμβρη Πυλαία,

Θεσσαλονίκη, 555 35

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 984585

info@fertiliabygenesis.com

www.fertiliabygenesis.com